Summer Camp 2020!

διαδραστική έκθεση

Με μεγάλη χαρά αυτό το Καλοκαίρι φιλοξενούμε το μοναδικό Summer Camp του PLANET PHYSICS!

Με το κλείσιμο των Σχολείων, οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας 5 έως 12 ετών, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον θαυμαστό κόσμο της Επιστήμης!

Τα παιδιά θα περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, καλλιεργώντας νέες δεξιότητες, με δραστηριότητες που θα τους κάνουν να αγαπήσουν την Επιστήμη, θα καλύψουν το χαμένο έδαφος των τελευταίων μηνών και φυσικά … θα παίξουν!

Λόγω της πανδημίας, θα φιλοξενήσουμε λιγότερα παιδιά, σε μικρότερες ομάδες, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Οι δραστηριότητες του SUMMER CAMP είναι:

  • Ομαδικό παιχνίδι
  • Ξενάγηση στη Διαδραστική Έκθεση
  • Πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας
  • Παρατήρηση στο Μικροσκόπιο
  • STEM
  • Κατασκευές
  • Εργαστήρια Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής
  • Διαγωνισμοί γνώσεων
  • Προβολές εντυπωσιακών φαινομένων

 

επιστήμονας

Διάρκεια: Δευτέρα έως Παρασκευή, από 29 Ιουνίου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου

Κόστος Συμμετοχής:

95€ η πρώτη εβδομάδα, 90€ η κάθε επόμενη. Στην τιμή περιλαμβάνεται δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα (πρωινό στο σπίτι μας!)

Κυριότερα Μέτρα Προφύλαξης:

Γενικά:

– Χρήση εγκαταστάσεων συνολικής επιφάνειας άνω των 1500 τμ. Οι τεράστιοι χώροι καταλαμβάνονται από μικρές ομάδες παιδιών ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός

– Ολιγομελείς ομάδες παιδιών, με μέγιστο αριθμό τα 14 παιδιά / ομάδα

– Χρήση μάσκας – γαντιών από το σύνολο του προσωπικού υποστήριξης του camp (Προσωπικό Υποδοχής, καθαριότητας κλπ)

– Εβδομαδιαία απολύμανση των χώρων από ειδικό συνεργείο, με την αντίστοιχη παροχή πιστοποιητικού. Καθημερινή απολύμανση των χώρων από το προσωπικό καθαριότητας, με πιστοποιημένα υλικά.

– Ύπαρξη αλκοολούχων διαλυμάτων σε κάθε χώρο που υπάρχει ομάδα παιδιών

– Ύπαρξη χειρουργικών μασκών (για επείγουσα κατάσταση)

Κατά την άφιξη:

– Θερμομέτρηση του παιδιού πριν την είσοδο στο χώρο του camp. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία του παιδιού είναι υψηλότερη του φυσιολογικού, δεν του επιτρέπεται η είσοδος στο camp. Το ποσό των χρημάτων που αντιστοιχεί στην ημέρα / ημέρες που το παιδί δεν παρακολούθησε το camp, επιστρέφεται επί τόπου.

– Χρήση αντισηπτικού στο χώρο της υποδοχής, πριν την είσοδο του παιδιού στο camp.

– Απαγόρευση εισόδου των γονέων στις εγκαταστάσεις του camp

– Παροχή ατομικού πακέτου υλικών χειροτεχνίας / κατασκευών, τα οποία απολυμαίνονται καθημερινά

Κατά τη διάρκεια του camp:

– Εκπαίδευση όλων των παιδιών για την ορθή τήρηση των μέτρων προφύλαξης (αποστάσεις, βήχας, φτέρνισμα, άγγιγμα προσώπου, ορθή χρήση μάσκας), με ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, κάθε Δευτέρα

– Στα εργαστήρια STEM τα παιδιά χρησιμοποιούν αντισηπτικό πριν την έναρξη και μετά την ολοκλήρωση και ο εξοπλισμός απολυμαίνεται  κατά τη διαδοχή των τμημάτων

– Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με COVID-19, μεταφέρεται στο χώρο της υποδοχής, όπου υπάρχουν μάσκες, γάντια και αλκοολούχο αντισηπτικό, παρουσία εκπαιδευτή. Ενημερώνονται οι γονείς του για την άμεση παραλαβή του.

Γεύματα – Νερό:

– Πρωινό στο σπίτι μας!

– Τα γεύματα που προσφέρονται (δεκατιανό – μεσημεριανό) είναι συσκευασμένα και ζεστά, χωρίς να απαιτείται διαχείριση (ζέσταμα, σερβίρισμα) από το προσωπικό του camp

– Τα γεύματα πραγματοποιούνται κατά ομάδες και όχι στο σύνολο των παιδιών

– Δεν επιτρέπεται η αναπλήρωση παγουριών νερού στη διάρκεια του camp (Σε περίπτωση που ένα μολυσμένο μπουκάλι έρθει σε επαφή με τη βρύση αναπλήρωσης, είναι πιθανό να μολυνθούν πολλά περισσότερα). Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μεγάλο παγούρι νερό. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού προσφέρεται (χωρίς επιπλέον χρέωση) ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι δροσερό νερό.

 

Posted in:

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *